Armonia corpului, minţii şi sufletului

Echipa noastră de terapeuţi vă invită la delectare şi răsfăţ, într-un cadru elegant şi primitor.

Masajele speciale, sauna uscată, sauna umedă (hammam-ul), sauna infraroşu, sala de relaxare, conferă o perspectivă deosebită asupra pădurii de brazi.

Piscina interioară şi jacuzzi-ul exterior încălzit, sala de fitness şi Spa Bar-ul, sunt elemente ce întregesc conceptul Teleferic Grand Hotel.

Tur Virtual – SPA

Rezerva online massajul sau tratamentul

SAUNAUSCATĂ, UMEDĂ ȘI INFRAROSU

Baie de aer cald caracterizată prin temperatura foarte ridicată (85-110°C) și umiditate scazută (20 – 30%). Sauna tradițional finlandeză (cunoscută de asemenea și sub denumirea de saună uscată) reprezintă o modalitate relaxantă de a elimina stresul.

Baie de aer cald caracterizată prin umiditate crescută (90 – 98%) și temperaturi relativ scăzute (40 – 50°C). Pentru a spori efectele benefice asupra sănătății, sauna umedă este prevazută cu o fântână cu apă rece pentru terapia Kneipp.

Razele Infrarosii fac parte din spectrul luminous invizibil; sunt similare razelor solare, însâ au o lungime de undă benefică pentru organism. Razele Infraroșii pătrund profund în piele, încălzind țesuturile corpului, motiv pentru care este numită și sauna care încălzește din interior.

Acces gratuit pentru toţi oaspeţii hotelului

FitnessExercitii complete

Sala de fitness este intodeauna pregatită pentru dumneavoastră. Aveti acces la urmatoarele echipamente

  • Gantere
  • Bicicletă
  • Stepper
  • Aparat multifuncțional
  • Bandă alergat

Acces gratuit pentru oaspeţii hotelului


Deschis

Zilnic intre 10 – 22


Intrebari?

0368 100 206
spa@telefericgrandhotel.ro