fbpx

Teleferic Grand Hotel  acceptă plata serviciilor hoteliere prin intermediul tichetelor de vacanță, în condițiile stipulate de lege.

Informaţii utile:

Ce sunt tichetele / voucherele de vacanta?

Tichetele / voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante in Romania pentru el si familie.

De unde poti primi tichete / vouchere de vacanta?

Voucherele / tichetele de vacanta le poti primi de la compania in care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si daca compania hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.

Pachetul de servicii turistice care poate fi achiziţionat pe baza tichetelor de vacanţă poate cuprinde:

  • în mod obligatoriu servicii de cazare
  • servicii de alimentaţie publică

Încasarea ticketelor de vacanță se poate face electronic pe baza unui card de credit sau sub formă de voucher pe suport de hârtie

Tichetele de vacanţă sunt în mod obligatoriu nominative şi se pot folosi doar de către titularul lor.

Cum pot plăti cu vouchere / tichete de vacanță?

În funcție de suma totală de plată a vacanței există următoarele situații : 

Valoarea sejurului tău este egală cu valoarea tichetelor de vacanță. În acest caz, trebuie să achiți cu tichetele de vacanță pe care le ai.

Valoarea vacanței tale este mai mare decât valoarea tichetelor de vacanță. În această situație, diferența dintre valoarea pachetului de servicii turistice și valoarea tichetelor de vacanță trebuie să o achiți prin orice alte modalități de plată (numerar, ordin de plată, card etc).

În situația în care valoarea rezervării tale este mai mică decât valoarea tichetelor de vacanță,  deoarece legea prevede că nu putem să achitam rest în bani  la tichetele de vacanță, atunci este necesar să adăugăm servicii suplimentare în limita posibilului (zile în plus de cazare, servicii de masă suplimentare etc) până la cel puțin egalul valorii tichetelor de vacanță. În cazul în care nu este posibil, diferența nu se returnează.

Pentru a putea sa le utilizezi, tichetele tale de vacanță trebuie să îndeplinească următoarele condiții obligatorii: 

să fie pe numele celui care beneficiază de vacantă
elementele de securitate ale tichetelor să fie vizibile și în bună stare
să nu fie expirate (valabilitatea lor este 1 an de zile)
să nu fie distruse, perforate sau capsate
să nu fie lipite
să nu fie îndoite sau pliate
codul de bare să fie intact

Nu se pot plăti cu tichete de vacanță:

  • servicii de SPA
  • minibar
  • parcare
  • servicii la restaurant, bar (fără cazare)

Dacă doriți o rezervare cu plata în tichete de vacanță, trimiteți un e-mail la adresa: rezervari@telefericgrandhotel.ro  cu toate detaliile sejurului plătit.

Vă așteptăm cu drag!