fbpx

Excellent

5,0 rating
10 august 2019

Excellent hotel, facilities and staff. The services are top notch and the hotel looks really good. Enjoyed our stay to the fullest.

Ciprian Redinciuc

Relaxant

5,0 rating
7 august 2019

Foarte frumos, curat, personal impecabil

Melania Cristea

Perfect

5,0 rating
7 august 2019

O locație de lux, cu personal dedicat nevoilor clienților. Un restaurant cu mâncare foarte bună, cu un portofoliu de vinuri foarte bine selecționate. Centrul Spa este elementul care ajuta la o petrecere a timpului liber cat mai armonioasă. Recomand ca fiind cea mai frumoasa locație din Poiana Brașov și nu numai…

Alin david

Personal de exceptie

5,0 rating
4 august 2019

Felicitari in primul rand personalului, toti sunt zambitori, gata sa iti sara in ajutor cu zambetul pe buze, ceea ce este extrem de important.
Apoi, camerele sunt grozave, te fac sa iti doresti mereu sa te intorci, sa uiti de casa, sa nu iti mai doresti sa pleci. Un hotel minunat, despre care povestesti cu drag dar care te face sa pastrezi secretul acestui loc si pentru tine insuti pentru a nu fi foarte populat.
Felicitari, continuati sa fiti la fel de profesionisti 😘😘😘!

George

Minunat!

5,0 rating
31 iulie 2019

A fost prima data cand am mers la acest hotel si totul a fost la cel mai inalt nivel, incepand cu micul dejun, curatenie, zona spa, facilitatile pentru copii etc., dar mai ales personalul (in mare parte de origine straina) deosebit de amabil. Greu de crezut ca avem un astfel de hotel in Romania!

Marius Costea