fbpx

Super value for money

5,0 rating
11 octombrie 2019

Totul este la superlativ, servicii, restaurantul, spa, conditiile de cazare! Ne-am simtit extraordinar de bine! La inceput poate parea scump dar dupa ce descoperi ceea ce iti ofera realizezi ca merita fiecare banut!

Calin

Lovely stay

5,0 rating
3 octombrie 2019

Lovely stay as always, no matter for personal or corporate events. Time doesn’t leave a strong fingerprint on the location.
As a minus today we couldn’t eat dinner and was not so nice.

Dan Radutoiu

Response from Teleferic Grand Hotel - Poiana Brasov

Dear Mister Radutoiu, Thank you for sending us your feedback after your recent stay and thank you for returning in our home. We apologize for the inconvenience created by the fact that you couldn’t have dinner in our restaurant. I assure you I will have a look into the problem. Hoping to be again your first choice, Kind regards, Dragos Fratila, General Manager

Un super mini concediu 🙂

5,0 rating
24 septembrie 2019

Probabil cel mai bun hotel dintr-o regiune de munte din România. Camerele, zona de SPA, micul dejun, restaurantul, serviciile, raportul preț/calitate, totul la superlativ.
Poate doar de adăugat arome la sauna umeda și de setat temperatura puțin mai sus in zona de SPA, mai ales când sunt copii mici in hotel.

Dan P

Response from Teleferic Grand Hotel - Poiana Brasov

Draga Domnule Dan, Va multumim pentru ca ne-ati ales! Va multumim de asemenea pentru ca v-ati rupt din timpul dumneavoastra pentru a trimite feedback-ul dumneavoastra. Va multumim pentru aprecieri, dar si pentru mentiuni. Va asteptam cu mare drag sa reveniti in casa noastra. Cu stima, Dragos Fratila, General Manager

Totul la superlativ!

5,0 rating
17 septembrie 2019

Singurul hotel in care simti ca esti cu adevarat important si meriți tot ce este mai bun! Atat pentru tine cat si pentru familia ta. Răsfăț total intr-o locație de excepție. Este a doua oară când venim aici, într-un interval de aproape un an si, cu siguranță vom repeta experienta ori de câte ori vom avea posibilitatea. Recomand cu mare încredere si felicit toti angajatii hotelului pt treaba extraordinar de buna pe care o fac pentru oaspeții lor!

Sandu Valentina

Response from Teleferic Grand Hotel - Poiana Brasov

Draga Doamna Valentina Sandu, va multumim foarte mult pentru ca ne-ati ales! Sunt foarte multumit sa aflu ca Echipa Teleferic face diferenta si sunt mandru ca va putem oferi cea mai frumoasa experienta. Va multumim din suflet pentru recomandare si va asteptam cu mare drag sa reveniti in casa noastra. Cu deosebita consideratie, Dragos Fratila, General Manager

Totul la superlativ!

5,0 rating
15 septembrie 2019

O experienta minuntata pentru familia noastra numeroasa! Ne-am simtit minunat! Servicii ireprosabile, personal foarte profesionist, peisaj superb! E minunat sa beneficiezi de servicii de inalta calitate in Romania! Recomandam Teleferic Grand Hotel!

Raluca

Response from Teleferic Grand Hotel - Poiana Brasov

Draga Doamna Raluca, Feedback-ul dumneavoastra nu poate decat sa ne bucure! Va multumim pentru ca impartasiti cu noi si oaspetii nostri impresiile dumneavoastra. Suntem extrem de multumiti ca experienta dumneavoastra in casa noastra s-a ridicat, daca nu a intrecut, nivelul asteptarilor. Va asteptam cu mare drag sa reveniti! Cu consideratie, Dragos Fratila, General Manager