fbpx

Camera Single

Teleferic Grand Hotel își farmecă și surprinde vizitatorii de îndată ce intră în cameră, datorită arhitecturii sale interioare, unde luxul se topește în autenticitatea regiunii montane.

Rezervă acum!

Cameră Dublă Standard Economy la parter fără balcon

Spații liniștite și armonios îmbinate, cu o suprafață începând de la 19mp, camerele Duble Economic sunt dotate cu TV, minibar, conexiune internet wireless gratuită, control individual al temperaturii, baie cu cadă sau cabină de duş, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci.

Rezervă acum

Junior Suite Economy la parter fără balcon

Apartamentul Junior Economic cu o suprafață de 37 mp, este compus din dormitor cu pat matrimonial sau două paturi, la alegere și cameră de zi prevazută cu canapea extensibilă 140×200 cm. Biroul de lucru, minibarul, TV-ul și conexiunea la internet wireless gratuită, sunt alte facilități pe care camera vi le pune la dispoziție.

Rezervă acum

Junior Suite

Atmosfera apartamentului este specială: căldura mobilierului rustic minimalist, de o eleganţă subtilă, creează starea de relaxare mult visată.

Rezervă acum

Junior Suite Premium

Atmosfera apartamentului este specială: căldura mobilierului din lemn de cireș, de o eleganţă subtilă, creează starea de relaxare mult visată.

Rezervă acum

Apartamentul Deluxe

Fiecare apartament din categoria Deluxe reprezintă o realizare arhitecturală de excepţie bazată pe o gândire profesionistă, ce a îmbinat structura clasică a vechiului hotel cu modernizarea actuală.

Rezervă acum