fbpx

Hot stone massage

75′

Este considerat cel mai eficient tratament spa pentru reducerea stresului. Combina efectele terapeutice ale masajului cu pietre bazaltice incalzite, cu acelea ale masajului manual profund.

Winter outfit

75′

Un ritual minunat, executat cu săculețe umplute cu quarț. Stratul cald de nisip se adapteaza formei corpului si-l invaluie imediat in confort.

Rejuvenating Face Massage

30′

In culturile stravechi, masajul facial este privit ca fiind esential pentru frumusetea si reintinerirea faciala avand efect de lifting natural.

Anti-stress back, neck & shoulders massage

30′

Masaj de refacere concentrat pe musculatura tensionată şi suprasolicitată a spatelui. Puţin câte puţin tensiunile musculare sunt eliberate pentru un sentiment de confort imediat.

Relaxing Candle Massage

50′ / 70′

Rasfatati-va cu un masaj linistitor cu uleiuri aromoterapeutice calde ce vă va ajuta sa va relaxati. Pentru un sentiment de total abandon veți fi intampinat/-a cu un masaj al scalpului.

Harmony and Balance Massage

50′ / 70′ / 90′

Abordare holistica, fuziune surprinzatoare de tehnici menita sa restabileasca armonia naturala a mintii, trupului și a spiritului.

Inner Energy Massage

50′ / 70′

Redobanditi-va energia cu un masaj revitalizant ce are la baza tehnici de masaj în profunzime și masaj sportiv.

Anti-cellulite Massage

50′

Dedicat doamnelor, acest tip de masaj combina tehnici specifice de lifting si tonifiere pentru un corp de invidiat.

Purifying scrub

25′

Scrub purificator cu cristale de sare și uleiuri esentiale. Poate fi ales ca tratament de sine statator sau împreuna cu masajul dumneavoastră preferat.

Velvet skin (Aromatic Body Polish)

50′

Tratament hidratant pentru fata și corp. Un scrub delicat este masat usor pe corp pentru a elimina impuritatile, a rafina pielea si a promova reinnoirea celulara, in timp ce lotiunea aromoterapeutica bogata hraneste si hidrateaza pielea lasand-o neteda si catifelata.

Nourishing Cocoon Wrap

50′

Tratament hrănitor menit sa restaureze elasticitatea și finetea pielii. Rasfatul începe cu o exfoliere purificatoare urmata de o impachetare hrănitoare.

Body Conturing Treatment

90′

Prin tehnicile specifice de modelare corporala, tratamentul combina actiuni cu efect de tonifiere si lifting pentru a spori elasticitatea tesuturilor si a reda tonusul si fermitatea pielii.

Gold Reflexions

100′

Tratament luxuriant pentru fermitate cu particule de aur. Tratamentul consta din gomaj purificator, masaj facial regenerant și masaj corporal tonifiant.