fbpx

DUPĂ 20 DE ANI, DIN NOU LA ÎNĂLŢIME!

Proiectat la începutul anilor 1970 si gândit a fi cea mai elitista locație din Poiana Brașov, Hotelul Teleferic de atunci, si-a schimbat straiele cu cele ale noului Teleferic Grand Hotel, la sfârșitul anului 2015. Frumoasa poveste ce a prins viață in urma cu aproape jumătate de secol, a păstrat in actualitate, nealterate, elemente de structura si design exterior, îmbinarea armonioasa de lemn si piatra, ce s-au completat in zilele noastre cu tehnologia specifica, desăvârșind astfel un nou stil de abordare a luxului tradițional in Poiana Brașov.

In noua configurație interioara pe care locația a primit-o, sunt disponibile 127 spatii de cazare – 64 de apartamente de tipologii diferite si 61 de camere single sau duble, standard sau superioare, special gândite si armonizate atât pentru sejururile de recreere, sau pentru cele de afaceri. Nici persoanele cu dizabilități nu au fost neglijate, hotelul punându-le la dispoziție 2 camere special adaptate sa deservească nevoile speciale ale acestora.

Nevoia de utilitate pe care oaspeții noștri își doresc sa o regăsească in cadrul unei structuri de cazare, a fost principalul scop atunci când proiectul a fost demarat.
In acest sens, Teleferic Grand Hotel Poiana Brașov, va propune sa încercați delicioasele preparate din bucătăria românească sau internațională in cadrul restaurantelor 4 Anotimpuri si Gourmet, divertisment însuflețit de Dj si artiști de renume in cadrul clubului de noapte Teleferic Arena, relaxare la Teleferic Spa Center, ce dispune de piscina, jacuzzi, sala de gimnastica, sauna si săli de terapie, săli de conferință dotate cu echipament ultramodern pentru reuniunile pe care le organizați, precum si programe asistate pentru micuții dumneavoastră in cadrul Teleferic Kids Club.

Va propunem de asemenea activități sezoniere, cum ar fi școala de schi Teleferic, centrul de închiriere schi, snowboard sau biciclete, precum si o multitudine de activități in aer liber ghidate de personal specializat. Teleferic Grand

Hotel Poiana Brașov

, destinația vacantei perfecte in orice anotimp!

TITLU CAMERE AICI!

Fiecare vizită la Teleferic Grand Hotel va deveni o experienţă unică.

Vizualizare camere

TITLU SPA AICI

Elemente ce întregesc conceptul Teleferic Grand Hotel.

Tur Virtual – SPA

DUPĂ 20 DE ANI, DIN NOU LA ÎNĂLŢIME!

Teleferic Grand Hotel dispune de un total de 127  de camere şi apartamente premium. Dotările au fost gândite astfel încât să vă ofere  tot confortul necesar şi să creeze o atmosferă intimă şi armonioasă pe toată perioada petrecută alături de noi.

Mobilierul elegant din lemn  masiv, lambriul (folosit la placarea pereţilor), paturile confortabile şi priveliştea montană minunată se împletesc cu dotări moderne pentru a  vă putea oferi o experienţă de neuitat, în orice anotimp.

ACTIVITATI SI DISTRACTII

Text activitati si distractii Text activitati si distractii Text activitati si distractii Text activitati si distractii Text activitati si distractii

TITLU SERVICII HOTEL

Text legat de servicii aici text legat de servicii aici text legat de servicii aici text legat de servicii aici.

[Google_Maps_WD id=2 map=2]