fbpx

Cel mai bun hotel din Poaiana Brasov

5,0 rating
1 décembre 2019

Un hotel foarte primitor cu servocii de calitate, pe masura stelelor detinute. Personalul foarte amabil si zambitor.
Restaurantul cu produse de calitate si o gama relativ bogata de vinuri romanesti.

Dr. Radu Maftei

Acasă la Teleferic

5,0 rating
29 novembre 2019

Revenim de fiecare dată cu mult drag și mare bucurie!
Suntem pentru a doua oară în acest an și apreciem și mai mult ospitalitatea, profesionalismul echipei hotelului și tot ceea ce înseamnă acesta.
Am petrecut un sejur minunat, alături de oameni frumoși, într-un cadru « TelefEEric » ☺️
Cazarea a fost super ok, camera spațioasă (dublă standard), cu bun gust amenajată. Am fost cu cei 2 copii și am beneficiat de pătuț, având suficient spațiu. Curățenie exemplar făcută, zilnic. Hotelul ne-a oferit foarte multe lucruri, de la zona SPA, loc de joaca pentru cei mici, restaurante (mâncarea destul de variată și foarte gustoasă), bar, una peste alta, nu am avut timp să ne plictisim nici noi, iar copiii nici atât. Vom reveni cu siguranță să retrăim magia și legendele Poienei!
Vă dorim să fiți și mai buni în ceea ce faceți și să ne bucurați și surprindeți de fiecare dată și mai mult!

Alexandra Bălan

recomand

5,0 rating
11 novembre 2019

Un sejur excelent! Conditiile hotelului foarte bune, personalul amabil iar spa-ul reprezinta un plus! Micul dejun foarte variat si accesibil pentru toate gusturile!

Carla Gabriela

Response from Teleferic Grand Hotel - Poiana Brasov

Draga Doamna Carla Gabriela, Va multumim foarte mult pentru feedback si va asteptam cu mare drag sa repetati Experienta Teleferic Grand Hotel! Cu deosebita consideratie, Dragos Fratila, General Manager

Totul la superlativ

5,0 rating
29 octobre 2019

Am petrecut 2 zile minunate in acest hotel alaturi de sotia mea. Am ajuns aici in dorinta de a-i oferi un cadou de ziua ei, iar asteptarile mele, desi foarte mari, au fost depasite cu usurinta.
Tot ce tine de aceasta locatie este la superlativ.
Va multumesc!

Cristian Ionescu

Response from Teleferic Grand Hotel - Poiana Brasov

Draga Domnule Cristian Ionescu, Primim cu mare placere feedbackul dumneavoastra. Ne bucuram foarte mult ca experienta dumneavoastra in casa noastra a depasit asteptarile. Speram din tot sufletul sa fim din nou intaia dumneavoastra alegere! Cu stima, Dragos Fratila, General Manager

Sejur de vis

5,0 rating
24 octobre 2019

Am optat pentru oferta « Zile Senine şi Grand Fericire » pentru a sărbătorii ziua de naştere a iubitului meu şi nu am regretat nicio clipă.
A fost cel mai frumos cadou pe care l-am oferit şi asta a fost posibil numai datorită echipei extraordinare de la Teleferic Grand Hotel, care dând dovadă de un un profesionalism de excepţie au stat în spatele fiecărei clipe minunate petrecute acolo. Ne-am bucurat de … condiţii de cazare de excepţie, de un personal cu zâmbetul pe buze mereu, de delicii culinare, de un centru SPA bogat în oferte şi de un masaj relaxant deosebit. Pentru toate acestea … Vă mulţumim !

Bogdan Elena

Response from Teleferic Grand Hotel - Poiana Brasov

Draga Doamna Elena Bogdan, Suntem onorati ca ne-ati trecut pragul. Va multumim pentru aprecieri si va asteptam cu cel mai mare drag sa reveniti in casa noastra! Cu stima, Dragos Fratila, General Manager