fbpx

Magazin suveniruri

Acum puteti cumpara diferite suveniruri  pentru cei dragi din Magazinul  “Pierrot Decoratiuni” situat in incinta hotelului in imediata apropiere a Receptiei.

Transferuri

Teleferic Grand Hotel  este situat la 165 km de Aeroportul internaţional „Henri Coandă” Bucureşti. Ne face o deosebita placere sa organizam transferul dvs pana la hotel.

Bucurati-va de comfort, in timp ce admirati privelistea , ascultati muzica preferata sau cititi cartea preferata.

Telefon de trezire

Intotdeauna pregatiti sa oferim servicii de inalta calitate, Teleferic Grand Hotel va pune la dispozitie optiunea “Telefon de trezire “. Va rugam sa contactati Receptia hotelului deschisa 24/24.

Card Grand Cadou

Surprinde-i pe cei dragi cu o Grand Experienta cu ajutorul cardului Teleferic Grand Cadou!

Cardul Teleferic Grand Cadou este cadoul perfect pentru orice ocazie: aniversare, casatorie, sarbatori, sau pur si simplu pentru a surprinde intr-un mod original o persoana speciala. Puteti achita cu acest card contravaloarea cazarii, cosumatia din restaurante si baruri precum si   serviciile spa.

Cardul Teleferic Grand Cadou se livreaza gratuit intr-un ambalaj special, direct la cumparator sau chiar la beneficiarul cadoului.

Cardul Teleferic Grand Cadou se poate transmite si in forma electronica sub forma de voucher  direct pe adresa de email a beneficiarului cadoului.

Regulament organizare Card Grand Cadou

Ursuletul Teleferic

Mascota Teleferic Grand Hotel-“Ursuletul Teleferic” este aici pentru a crea amintiri de neuitat copiilor dvs.Cu siguranta ei vor deveni  cei mai buni prieteni.

Serviciul Spalatorie

Pentru comfortul dvs Teleferic Grand Hotel va pune la dispozitie contracost serviciul de spalatorie haine.Personalul nostru se va asigura ca veti primi hainele foarte repede si in bune conditii.

Camera de bagaje

Teleferic Grand Hotel, pune la dispozitia oaspetilor o camera special amenajata unde se pot depozita in siguranta bagajele dvs.

Aceasta este situata in apropierea receptiei.

Parcare

Teleferic Grand Hotel pune la dispozitia oaspetilor  cazati fara nicio taxa suplimentara, o parcare in limita a 130 de locuri situata in fata hotelului.Hotelul nu este raspunzator pentru obicetele lasata nesupravegheate in masina, sau pentru starea masinii.

Business Corner

Fie ca va aflati intr o calatorie de afaceri sau in vacanta, hotelul nostru va pune la dispozitie calculator si imprimanta in imediata vecinatate a receptiei.

Room service

Hotelul nostru va asigura, servirea mesei 24/7 in comfortul camerei dvs.Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la extensia 03.
Meniu Room Service

Complimentary Wi-Fi

Hotelul nostru va pune la dispozitie fara nicun fel de cost suplimentar Wi-Fi gratis.Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati la prima sosire in hotel la reteaua Wi-Fi Teleferic Grand Hotel.

Fier de calcat/masa de calcat

Hotelul nostru va pune la dispozitie fara niucn fel de cost suplimentar fier de calcat si masa de calcat.Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la extensia 01.

Patut de copii

Doriti sa veniti la noi, impreuna cu bebelusul dvs? Nicio problema , trebuie sa ne anuntati din timp ,si vom pregati pentru copilul dvs un patut. Acest serviciu disponibil doar cu Rezervare prealabila.

Meniu de mancare special pentru copii

Si pentru ca cei mici sunt foarte speciali pentru noi, am pregatit un meniu cu produse exact pe gustul lor.
Meniu pentru copii