fbpx

Single Room

Teleferic Grand Hotel charms and surprises its visitors as soon as they enter the main hall, due to its interior architecture, where luxury melts into the authenticity of the mountain region.

Book now!

Read More

Economy Standard Double Room low ground floor without balcony

Spații liniștite și armonios îmbinate, cu o suprafață începând de la 19mp, camerele Duble Economic sunt dotate cu TV, minibar, conexiune internet wireless gratuită, control individual al temperaturii, baie cu cadă sau cabină de duş, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci.

Rezervă acum

Read More

Economy Junior Suite low ground floor without balcony

Apartamentul Junior Economic cu o suprafață de 37 mp, este compus din dormitor cu pat matrimonial sau două paturi, la alegere și cameră de zi prevazută cu canapea extensibilă 140×200 cm. Biroul de lucru, minibarul, TV-ul și conexiunea la internet wireless gratuită, sunt alte facilități pe care camera vi le pune la dispoziție.

Rezervă acum

Read More

Junior Suite

Atmosfera apartamentului este specială: căldura mobilierului rustic minimalist, de o eleganţă subtilă, creează starea de relaxare mult visată.

Rezervă acum

Read More

Junior Suite Premium

Atmosfera apartamentului este specială: căldura mobilierului din lemn de cireș, de o eleganţă subtilă, creează starea de relaxare mult visată.

Rezervă acum

Read More

Deluxe Suite

Fiecare apartament din categoria Deluxe reprezintă o realizare arhitecturală de excepţie bazată pe o gândire profesionistă, ce a îmbinat structura clasică a vechiului hotel cu modernizarea actuală.

Rezervă acum

Read More