fbpx

10 motive să rezervați direct pe www.telefericgrandhotel.ro

Pentru o experiență de rezervare ușoară și eficientă, rezervați direct la Teleferic Grand Hotel, prin www.telefericgrandhotel.ro și beneficiați de cele mai bune tarife și servicii.

1. CEL MAI BUN TARIF ON-LINE GARANTAT

www.telefericgrandhotel.ro va oferi întotdeauna cele mai mici tarife disponibile, oriunde online dacă veți deveni membru pe site-ul nostru.

2. FĂRĂ TAXE ASCUNSE

Teleferic Grand Hotel nu va percepe niciodată taxe ascunse sau de rezervare și este complet transparent cu privire la costul total al sejurului dvs la hotel.

3. CONFIRMAREA REZERVĂRII INSTANTANEU

Rezervarea dvs. este introdusă imediat în sistemul nostru de rezervare și vă este confirmată prin e-mail. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întârzieri sau informații pierdute între intermediari. Bucurați-vă de acces la echipa noastră dedicată de rezervări, care vă va răspunde la orice întrebări legate de rezervarea și sejurul dvs. la 0368.100.200 sau 0368100207.

4. MODIFICĂRI ȘI ANULĂRI ​​SIMPLE

Modificați sau anulați rezervarea într-un mod rapid și ușor, pe e-mail, dacă termenii și condițiile rezervării vă permit acest lucru. Spre deosebire de intermediarii terți, majoritatea tarifelor noastre oferă anulări și modificări gratuite.

5. BENEFICII ALE REZERVĂRII PE TELEFERICGRANDHOTEL.RO

Rezervați direct pentru a beneficia de tarife preferențiale pentru membri și pentru a primi 10% REDUCERE la toate serviciile oferite de hotel și pentru a vă asigura că șederea dvs. la noi este deosebit de confortabilă și memorabilă.

6. UN SEJUR PERSONALIZAT CONFORM CERINȚELOR DVS.

Bucurați-vă de o experiență personalizată înainte, în timpul și după șederea dvs. în hotelul nostru. Rezervarea directă cu Teleferic Grand Hotel vă va permite să adăugați rezervarii dvs. tratamente speciale, cum ar fi șampanie, ursuleț de pluș, ciocolată în cameră. Întotdeauna vom face tot posibilul să ne amintim preferințele dvs. la următorul dvs. sejur cu noi.

7. TRANZACȚII FINANCIARE FĂCUTE ÎN SIGURANȚĂ

Teleferic Grand Hotel utilizează un sistem de rezervare lider în industrie, criptând automat toate informațiile personale înainte de a fi transmise online. Teleferic Grand Hotel respectă GDPR, astfel încât să puteți fi siguri că datele dvs. personale și de plată sunt în siguranță. Pentru mai multe informații despre politica noastră de confidențialitate, consultați   https://www.telefericgrandhotel.ro/politica_de_confidentialitate/

8. ACCES LA TOATE CATEGORIILE DE CAMERE ȘI APARTAMENTE

Bucurați-vă de acces la toate categoriile noastre de camere și apartamente, cu inventar de disponibilitate în timp real, oferindu-vă cele mai detaliate și actualizate informații și imagini. Teleferic Grand Hotel vă oferă informații despre destinația noastră și ce trebuie să faceți și să vedeți, în timpul șederii dvs. la noi.

9. ALTE OFERTE DISPONIBILE

Pe lângă tarifele preferențiale pentru membrii Teleferic Grand Hotel, beneficiați de o gamă completă de pachete exclusive și oferte.

10.  REDUCERI LA MAGAZINUL PIERROT DECORAȚIUNI

Beneficiați de 10% reducere la magazinul Pierrot Decoratiuni situat în incinta hotelului.